4 comentaris

Comentari dels deures d’avui.

El deures d’avui són escriure un comentari a l’article d’un company per demostrar-li el nostre acord i explicar perquè. Podem matisar el nostre acord, però no podem estar-hi en contra, per tant podem utilitzar expressions del tipus:

Estic molt d’acord/ Estic completament d’acord / Estic força d’acord / Estic prou d’acord/ Estic bastant d’acord

La condició és que, per explicar el perquè no puc utilitzar les paraules “perquè” ni “ja que”. Així doncs, puc utilitzar les paraules “atès que” i “com que“.

Després hem d’escriure una informació que pot dur a pensar el contrari del que hem afirmat, per a la qual cosa disposem de les següents paraules:

“Tot i així”

“No obstant això”

“Ara bé”

“Tanmateix

Aquí en teniu una mostra:

Jo estic completament d’acord amb la Maria del Mar que és molt més important gastar diners per alimentar-nos millor que gastar diners en productes cosmètics, atès que és més important tenir salut que aparentar-la. Tot i així, crec que les dues qüestions estan relacionades, com més saludable és la nostra alimentació millor cara mostrem.

També us pot servir de mostra el comentari de la Maria del Mar, que és excel·lent i millor que el meu; us recomano que el llegiu.

 

Fins demà!

4 comments on “Comentari dels deures d’avui.

 1. COMENTARI DELS DEURES

   Estic molt d’ acord, amb la Mariela que cada vegada mes hi ha nens nenes amb sobrepès, atès que, els pares per comoditat donen las seus fills els menjar preparat, entrapat etc. Això comporta que no tinguin una alimentació equilibrada.
   Ara bè ,el temps a l’hora del menjar es el mateix, als pares haurien de canviar els aliments,i així durien una dieta equilibrada.

  Rosario.
  Fins dema.

 2. Estic força d’acord amb el que va escriure l’Amparo atès que és possible perdre pes sense passar-s’ho malament i que feient exercisi cada dia podriem ser més sans.

  No obstant aixó, crec que no és gaire sencill per tothom menjar cinc vegades al dia, i sobretot productes que no tinguin moltes calories.

  Fins aviat,

  Lidia

 3. Estic d’acord amb la Candela, la vida es més que menjar, dormir i ver la televisió, tot i així no tothom ho fa.
  No obstant això passa moltes vegades i hauríem de esforçar-nos en portar una vida més sana.
  Hauríem de fer més esport, encara que fossi sortir al carrer a passejar una mica i deixar al costat la televisió i el sofà.
  Ara bé s’ajuntem el exercici amb una alimentació més sana, com menjar fruites, verdures, amanides, carn o peix a la planxa ens sentirem millor
  Fins Aviat,

  Amparo,

 4. *Estic d’acord amb l’Amparo, ja que, la gent no fa més que menjar coses dolentíssimes per a la salud, en comptes de menjar saludable per mantenir bé la seva salud i el seu benestar.
  Tot i així, la gent ja és conscient del que menja i del que deixa de menjar i cadascú, s’hauria de cuidar i hauria d’intentar fer remeis o activitats per millorar la seva salud.
  Tanmateix, ens hauriem de plantejar fer esport i/o anar a caminar, com a mínim 2 hores al dia, ja que no suposa un gran esforç i no costa res.
  Atentament,

  Candela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: